Welkom

U doet de lopende business en wij maken de afspraken voor uw New business!
Meer doenZeker voor de kleinere ondernemingen blijkt steeds weer dat zij onvoldoende tijd geven aan de acquisitie een probleem is. Of je produceert of je acquireert. Voor veel verschillende bedrijven en bedrijfstakken maken wij afspraken en met succes. Wel is de voorbereiding essentieel, wij willen uitgebreid gebriefd worden door onze opdrachtgever over de dienst of het product en de cultuur van de onderneming.

Workshop "afspraken maken" (voor ondernemers/eenmanszaken)
In één dag leren afspraken maken. Ja dat kan. In theorie en praktijk. Scoren of afwijzing het gaat vaak om details. Wij hebben een training van een dag ontwikkeld waarin alle aspecten van het vak aan de orde komen. Door veel praktijk voorbeelden te behandelen krijgen de deelnemers snel inzicht in het spel rond het maken van afspraken.

Uw accountmanagers kunnen de helft meer! (Maatwerktraining bedrijf)
Wij leiden ze op om door een praktijkgerichte aanpak sneller door te dringen tot de juiste eindbeslisser en goed om te gaan met zijn secretaresse, waardoor men in de helft van de normale tijd TWEE MAAL ZO VEEL AFSPRAKEN gaat maken.

Ook voor databases kunt u bij ons terecht. Vaak zijn deze verouderd.

Sedert 1997 helpen wij reeds bedrijven in het vinden van nieuwe klanten. Aanvankelijk als zgn. afsprakenmakers maar later als trainers in het maken van afspraken.

Kortom, als u ondersteuning behoeft in het genereren van nieuwe klanten zijn wij DE kwaliteitspartij die u deze kan bieden.